Over Positive Balance

Welkom bij Positive Balance, praktijk voor psychologische ondersteuning en leefstijlcoaching. Wij begeleiden vrouwen (zowel cis- als transgender) en genderdiverse personen met een chronische ziekte bij het vinden van een nieuwe positieve en gezonde balans in hun leven. De ondersteuning wordt aangeboden in de vorm van 1-op-1 coaching en het geven van workshops en trainingen in kleine groepen (dit kan zowel in de praktijk in Utrecht of online via Zoom). In onze praktijk hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht, gelijkwaardigheid, diversiteit, inclusiviteit, verbinding en positiviteit.

De gezichten achter Positive Balance

Oprichter, psychosociaal ondersteuner en leefstijlcoach

Jane Wijbers

Mijn naam is Jane. Ik ben psychosociaal ondersteuner en coach op het gebied van acceptatie en duurzame leefstijlverandering bij chronische ziekte.

Mijn naam is Jane. Ik ben psychosociaal ondersteuner en coach op het gebied van acceptatie en duurzame leefstijlverandering bij chronische ziekte.

Ik kijk graag met een brede blik naar gezondheid en vooral naar de persoon in de volledigheid. Waarom? Omdat je MEER bent dan je ziekte!

Mijn overtuiging is dat iedereen zelf invloed kan uitoefenen op hun gezondheid en beter kan leren omgaan met hun ziekte. Iedereen heeft daar wel eens wat steun bij nodig en daar hoeft niemand zich voor te schamen. Want ingrijpende gebeurtenissen zorgen nu eenmaal dat iemand emotioneel en lichamelijk veel te verwerken krijgt en daardoor uit balans kan raken. Daarom sta ik klaar voor diegenen die hulp willen bij het vinden van een nieuwe positieve en gezonde balans in het leven.

Marketeer

Alex Kruis

Mijn naam is Alex. Bij Positive Balance draag ik bij aan de online aanwezigheid, waarbij ik de visie van Jane vertaal naar een digitaal platform dat zowel professioneel als persoonlijk aanvoelt.

Bij Positive Balance ben ik verantwoordelijk voor de website, vormgeving en verdere digitale aspecten. Ik ondersteun bij het zichtbaarder maken van de praktijk en zorg ervoor dat de uitstraling naadloos aansluit bij Jane haar persoonlijkheid en visie. Het is voor mij essentieel dat potentiële cliënten een authentieke en positieve indruk krijgen van wat Positive Balance voor hen kan betekenen. Ik zet me in om ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom en begrepen voelt wanneer ze in contact komen met Positive Balance.

Hulp nodig op het gebied van marketing? Cruzu Studio helpt je graag en kan een zorgvuldige en veelzijdige ondersteuning bieden; vanaf strategie tot aan uitvoering. Cruzu Studio is een creative marketing agency met specialisatie in social media en muziekproductie. Dankzij jarenlange professionele ervaring en hoge mate van toewijding ben je aan het juiste adres voor persoonlijke, meedenkende en kwalitatieve oplossingen.

Publicaties wetenschappelijk onderzoek

Positive Balance in de media