Soorten begeleiding

Bij Positive Balance staan we voor jou klaar met persoonlijke begeleiding en inspirerende sessies. Of je nu behoefte hebt aan individuele coaching, boeiende workshops, of gezamenlijke trainingen (zowel in Utrecht als online via Zoom), we zijn er om je te ondersteunen.

En voor wie snel antwoord wil op een vraag, bieden we onze unieke ‘inspiratiesessies’. Soms is het gewoon fijn om even te sparren met een expert in gedragsverandering, levensstijlverbetering en gezonde voeding. We helpen je op weg, zodat je zelfverzekerd verder kunt.

In alle soorten begeleiding hebben we aandacht voor jou en je gezondheid in de volledigheid. Geen quick fixes, maar een persoonlijke, praktische en positieve aanpak. Hierbij focussen we op wat goed gaat en het uitbreiden van vaardigheden die je al bezit. We gaan samen de verdieping in om jou stap voor stap dichter bij jouw gewenste situatie te brengen. We gebruiken gesprekken, oefeningen, praktische tools en handige lijstjes die gebaseerd zijn op actuele wetenschappelijke inzichten.

Thema’s waarbij Positive Balance kan ondersteunen

1

Omgaan met ziekte

We helpen je op weg bij het accepteren van de situatie en bieden aandacht voor jouw gevoelens, gedachten, zelfbeeld, en het hier en nu.
2

LIEF voor lijf!

Ontdek wat jou gelukkig maakt en waarde aan je leven geeft. Leer hoe je dit op jouw eigen manier kunt omarmen en prioriteit kunt geven. Bij ons leer je beter voor jezelf en je lichaam zorgen.
3

Nieuwe fijne gewoonten

We bieden ondersteuning om te ontdekken wat jij wilt en kunt veranderen, en helpen je om deze veranderingen stap voor stap in je dagelijks leven toe te passen. Soms geven we je dat nodige duwtje in de rug, zodat je echt tijd voor jezelf vrijmaakt.
4

Eigen 'gezonde' leefstijl

Samen met ons kun je nadenken over hoe jij de juiste balans kunt vinden voor voldoende genieten, gezond en voedzaam eten, ontspanning, slaap en beweging in je leven.
5

Grip op buikklachten

Laten we samen onderzoeken hoe we ongemakkelijke darmklachten zoals een opgeblazen buik, diarree en krampen kunnen voorkomen of verminderen door aanpassingen in je voeding en levensstijl.